Червоний чай Золотий перли Діамантовий Дракон ж / б 50 г
Червоний чай Золотий перли, Діамантовий Дракон 50 г, жерстяна банка
Торгова марка Діамантовий Дракон багато років радує любителів чаю багатим.смаком своєї продукції, різноманітністю чайної картки, постійною якістю та вірністю чайним традиціям. Все виробництво чаю Діамантовий Дракон йде на державній фабриці у провінції Хунань. Це справжній традиційний китайський чай, такий, яким він має бути.
Червоний чай називають також оолонгом або улуном. Це в перекладі з китайської означає «Чорний Дракон». Червоний чай проходить повний технологічний ланцюжок виготовлення.
Зав'ялення – Скручування – Повна ферментація – Сушіння
Оолонг займає проміжне місце серед неферментованого зеленого чаю та повністю ферментованого чорного. Ступінь ферментації класичного оолонгу 40-50%. Цей чай найчастіше виробляють із зрілого листя (а не з молодого), що збирається з дорослих чайних кущів.
Зовнішній вигляд і характеристики улунів сильно залежать від технології та конкретного ступеня окислення, але всі улуни мають дуже характерний смак, який не дозволяє сплутати їх з іншими видами чаїв.
Заварювання улунів – дуже делікатний процес, т.к. сильно залежить від сорту улуна, точніше від ступеня його ферментації. Якщо улун мало ферментований, наприклад, близько 20-30% як китайський сорт White Oolong (Білий Оолонг), то умови його заварювання найближче до заварювання зеленого чаю - гаряча вода (не окріп, а 60-80 град.!), час заварювання 1-3 хв. Сильно ферментовані улуни, як-от Tie Kuan Yin King (Королівський Ті Гуаньінь), заварюються трохи довше: 2-5 хв.
Основні | |
---|---|
Вага | 50 г |
Виробник | Діамантовий Дракон |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Жерстяна банка |
Тип чаю | Червоний чай |
- Ціна: 248 ₴